Groter gezelschap

Voor speciale gelegenheden als besloten diners, recepties, borrels, bruiloften, zakelijke besprekingen, bedrijfsuitjes, jubileum viering of condoleances, biedt Restaurant Recept 35 in Otterlo volop mogelijkheden.

Restaurant Recept 35 biedt mogelijkheden tot 50 personen (zittend diner) voor gezellige en smaakvolle uren in het restaurant, een knusse lounge om u even terug te trekken en een terras om (hopelijk) te genieten van ’t zonnetje met mogelijkheden tot 30 personen (zittend).

Voor gezelschappen vanaf 20 personen bieden wij een vast menu, onze ‘receptie 35’, bij mooi weer een BBQ of een buffet.

Hieronder hebben wij enkele menusuggesties voor u genoteerd.

ZOMER
Gemarineerde gamba’s met watermeloen, avocado en een creme van koriander
of
Rose gebakken kalf met een tonijnmayonaise
of
Carpaccio van courgette, radijs en rode pesto
***
Heilbotfilet met rucola en krullen van Parmezaan
of
Ibericofilet met groene asperges in spek gewikkeld en een tijm jus
of
Bulgurpilaf met geroosterde groente en gemarineerde feta
***
Scroppino met verse aardbeien
of
Gepocheerde rabarber met hangop en honing
of
Assortiment aan kazen met kletzenbrood en appelstroop


WINTER
Tartaar van coquilles en gerookte zalm met lichtzure venkel
of
Carpaccio van gerookte zwijnfilet met kumquats
of
Gegrilde peer met geitenkaas en truffelhoning
***
Gebakken tongschar met zeekraal en tartaarsaus
of
Gebakken fazant met bereidingen van spitskoll en een saus van Pedro Ximinez
***
Pruimenparafit met een wentelteefje van suikerbrood en karamelsaus
of
Pure chocolade bonbon met amarene kersen geserveerd
of
Assortiment aan kazen met kletzenbrood en appelstroop


NAJAAR

Dungesneden bietensalade met beignets van blauwschimmelkaas en vinaigrette van sinasappel
of
Zacht gegaarde makreel met brandrade van makreel, gegrilde gamba en kappertjes
of
Salade van rode kool met ham van wild zwijn en een huisgemaakte ‘wild’ bitterbal
***
Creme van rosevalaardappel met schuim van Parmezaan
of
Geconftijte eendenbout met cassoulet van witte bonen en verse kruiden
***
Vegetarische verrassing van de chef
of
Kabeljauw ‘en papillot’ met seizoensgroente en een beurre-blanc saus
of
Kemperhoenfilet met serranoham en een saus van zuurkool
***
Yoghurtmousse met frambozen
of
Creme brulee met amaretto en parfait van hazelnoot
of
Assortiment aan kazen met kletzenbrood en appelstroop