Kookworkshop

Wij, het team van restaurant Recept 35, voelen zich uitgedaagd wanneer u bij ons een kookworkshop komt volgen. De kookworkshops worden aangeboden tot 12 personen en staan garant voor een gezellige en actieve middag of avond die de smaakpupillen volop aan het werk zetten. Tijdens onze kookworkshop gaat u met uw vrienden, familie of collega’s aan de slag om een culinair diner te maken in de keuken van en onder begeleiding van onze chef John.

– Ontvangst met drankje naar keuze
– Ongeveer 2 uur koken alvorens met elkaar te gaan tafelen
– Bereiding van amuse en een 3-gangen diner onder begeleiding van onze chefkok (uiteraard is dit uit te breiden met meer gangen)
– Hand-out van de te bereiden recepturen
– Gezellig diner in onze huiskamer Recept 35
– Afsluiting met een lekkere kop koffie/ thee

De kookworkshop wordt aangeboden vanaf €59,50 p.p. en met een minimale prijs van €595.00. Deze workshop gaat uit van een welkomstdrankje, amuse, een 3-gangen diner, een kop koffie/ thee ter afsluiting, begeleiding van onze chefkok en een hand-out met recepturen. Uiteraard verzorgen wij een kookschort voor u. Indien gewenst is het mogelijk dat wij deze met uw (bedrijfs-)logo bedrukken. Hiervoor wordt in dat geval een meerprijs berekend.

Voorbeeldmenu
Amuse van Hollandse garnaal en forel
***
Slavink van runderlende met een crème van bloemkool en kruidenkoekje
***
Cappuccino van courgette met schuim van Parmezaan
***
Kalfsentrecote met pommes dauphine en een truffeljus
***
Witte chocolademousse geserveerd met een chocoladebrownie

Bent u met meer dan 12 personen dan kunnen wij de kookclinique uitbreiden met een wijnproeverij, zintuigenspel en indien het weer het toelaat, buitenbereidingen van het diner.

Enthousiast geworden en vrijblijvend benieuwd?

Gezien de diversiteit aan mogelijkheden, maken wij graag een offerte op maat.Offerte op maat aanvragen.