Menukaart- dinersuggesties

Restaurant Recept 35 opent haar deuren voor besloten gezelschappen en stelt naar wens van uw gezelschap de menukaart samen. Onze deuren gaan open voor intieme diners, gezellige borrels en ‘kleinere’ feestavonden. Ook vinden wij het erg leuk u te verrassen met een kookworkshop, eventueel gecombineerd met wijnproeverij of themadiner. Uw gezelschap, u bepaald. Hieronder hebben wij een menusuggestie van het huidige seizoen staan. Maar u kunt ook denken aan een themadiner zoals ‘EATalië‘, ‘ontSPANJE‘ of ‘Tour de FRANCE‘.

Menusuggestie voorjaar
Steak tartaar – piccalilly – crouton – eidooier
~
Crème van gepofte knoflook – Hollandse garnaal – koriander – sinaasappel
~
Skrei – linzen – gele curry – gepofte rijst
~
Yoghurt – blauwe bes – witte chocolade

Reserveert u met uw gezelschap dan hanteren wij de volgende tarieven:
6 gangen € 58,50 p.p.   (voor, consommé, tussen, hoofd, kaas en zoet dessert)
5 gangen € 52,00 p.p. (voor, tussen, hoofd, kazen en zoet dessert)
4 gangen € 45,00 p.p. (voor, tussen, hoofd en zoet dessert)
3 gangen € 35,00 p.p. (voor, hoofd en zoet dessert)

Passende wijnen vanaf serveren wij vanaf € 4,50 per glas. De menuprijzen gaan uit van één vastgesteld menu. Wenst u een keuze menu voor uw gezelschap, dan geldt er een meerprijs.

 Restaurant Recept 35 is uitermate geschikt voor de ‘proevers’ onder ons en opent haar deuren voor gezelschappen vanaf 16 personen. Een tijdige reservering is dan ook gewenst. Voor een informelere setting voor een diner verwijzen wij u graag naar ons Grand Cafe Kruller.