Menukaart- dinersuggesties

Restaurant Recept 35 opent haar deuren voor besloten gezelschappen en stelt naar wens van uw gezelschap de menukaart samen. Onze deuren gaan open voor intieme diners, gezellige borrels en ‘kleinere’ feestavonden. Ook vinden wij het erg leuk u te verrassen met een kookworkshop, eventueel gecombineerd met wijnproeverij of themadiner. Uw gezelschap, u bepaald. Hieronder hebben wij een menusuggestie van het huidige seizoen staan. Maar u kunt ook denken aan een themadiner zoals ‘EATalië‘, ‘ontSPANJE‘ of ‘Tour de FRANCE‘.

– MENUSUGGESTIE –

VOORGERECHTEN
Gerookte Zalm – beignet van bataat, piccalilly
Boerderij Eend – gepekeld en gerookt, pâte brick van gekonfijte bout, mango chutney

CONSOMME en SOEPEN
Doperwten crème soep – mint, schuim van Parmezaanse kaas
Tomatenbouillon – roomse kervel

TUSSENGERECHTEN
Risotto – witte asperge, groene asperge, macademia
Lamskotelet – van de grill, couscous, tajinejus

HOOFDGERECHTEN
Dorade – langoustine in tempura, gegrilde paprika, tomaten antiboise
Kalfsentrecote – van de grill, groenten van het seizoen, aardappel mousseline, truffeljus

KAAS
Diverse kazen met vijgenbrood en compote

ZOET DESSERT
Panna cotta – van groene thee, blauwe bessen
Chocoladetaart – bloedsinasappel, chutney

6 gangen € 58,50 p.p.   (voor, consommé, tussen, hoofd, kaas en zoet dessert)
5 gangen € 52,00 p.p. (voor, tussen, hoofd, kazen en zoet dessert)
4 gangen € 45,00 p.p. (voor, tussen, hoofd en zoet dessert)
3 gangen € 35,00 p.p. (voor, hoofd en zoet dessert)

Passende wijnen vanaf serveren wij vanaf € 4,50 per glas. De menuprijzen gaan uit van één vastgesteld menu. Wenst u een keuze menu voor uw gezelschap, dan geldt er een meerprijs.


Restaurant Recept 35 is uitermate geschikt voor de ‘proevers’ onder ons en opent haar deuren voor gezelschappen vanaf 16 personen. Een tijdige reservering is dan ook gewenst. Voor een informelere setting voor een diner verwijzen wij u graag naar ons Grand Cafe Kruller.